Yahoo blen aplikacionin Blink

Yahoo ka blerë aplikacionin Blink, i cili shërben për dërgimin e fotove, teksteve dhe mesazhet që vetë-shkatrrohen. Aplikacioni Blink, që është krijuar në vitin 2011, konfirmoi blerjen e tanishme...

Yahoo blen aplikacionin Blink

Yahoo ka blerë aplikacionin Blink, i cili shërben për dërgimin e fotove, teksteve dhe mesazhet që vetë-shkatrrohen. Aplikacioni Blink, që është krijuar në vitin 2011, konfirmoi blerjen e tanishme përmes një cicërime në Twitter duke thënë se jemi të knaqur që tani jemi pjesë e Yahoo-së.

Pasi tani Blink është blerë, atëherë aplikacioni do të mbyllet në dy platformat mobile si Android dhe iOS.

Njëkohësisht edhe TechCrunch raportoi se Yahoo planifikon të mbyll Blink dhe krijuesit e saj do t’i bashkohen Yahoo-së./itShqip

RELATED BY