YotaPhone 2 do të debutohet në Dhjetor

Në muajin Shkurt të këtij viti, kompania ruse Yota prezantoi pasuesin e telefonit të mençur YotaPhone, YotaPhone 2, kurse tani duket që edhe data e lansimit është përcaktuar. Ky...

YotaPhone 2 debutohet në Dhjetor

Në muajin Shkurt të këtij viti, kompania ruse Yota prezantoi pasuesin e telefonit të mençur YotaPhone, YotaPhone 2, kurse tani duket që edhe data e lansimit është përcaktuar.

Ky telefon i mençur do të filloj shitjet në 20 vende evropiane në këtë muaj me çmim 610 dollarë. Njëkohsishtë, posedon dy ekran, njëri është 5 inç AMOLED, kurse tjetër ka ekran 4.7 inç të ndjeshëm në prekje. Po ashtu, YotaPhone 2 përmban procesor Snapdragon 800, kamerë 8 megapiksel, dhe 32GB hapsirë për akumulimin e të dhënave.

Pasi që versioni i parë YotaPhone ishte një pajisje  tepër interesante, por edhe me shumë të meta, atëherë pritet gjenerata e fundit të rregullojë ato qështje dhe të jetë edhe më magjepëse./itShqip

RELATED BY