Yotube starton online videotekën

Shitorja në youtube për përdoruesit shqiptar është e zbrazët, por me vet faktin që është në dispozicion ndoshta sygjeron në atë se në të ardhmen do mund te huazohen...

Shitorja në youtube për përdoruesit shqiptar është e zbrazët, por me vet faktin që është në dispozicion ndoshta sygjeron në atë se në të ardhmen do mund te huazohen filma edhe tek ne, sigurisht nëse rregullohen të drejtat autoriale. Sa i përket videotekës amerikane, bëra disa gjiro duke përdorur proxy server, dhe më duket që ishin të gjith titujt kryesor, duke u nisur nga fituesi i oskarit “Precios”, por edhe filmat tjer të njohur si “Pi” …

Më herët youtube kishte bërë një test jo edhe shum të sukseshëm, një eksperiemnt me filmet nga Soundance festivali. Megjithatë dallimi prej atëher kur ishin ofruar vetëm 5 filma, tani ky numër është shum më i madh.
Nga ana tjetër, sa i perket përdoruesve shqiptar (Kosov dhe Shqiperi), cfar mendoni ju a do të paguanit të shikoni një film në Youtube.

RELATED BY