YouTube lanson mjet të ri për të redaktuar Video Online.

Në mënyrë që përdoruesve të ju lehtëson punën e redaktimit të video materialeve , Youtube futi në përdorim një mjet të ri për përpunimin e vidove online. “Video editori...

Në mënyrë që përdoruesve të ju lehtëson punën e redaktimit të video materialeve , Youtube futi në përdorim një mjet të ri për përpunimin e vidove online.

Video editori është ideal për të ngjitur më shum klipe të shkurta në një video më të gjatë. Për shembull, video klipet nga pushimi juaj mund ti ngjitni dhe të bëni një video më të gjatë, në të cilën mund të shtoni njëkohësisht dhe muzikë.” shkruan në një blog post, inzhinjeri softuerik Rushabh Dosh si dhe produkt menaxheri Joshua Siegel.

link:
http://www.youtube.com/editor

Shikoni videon më posht për më shum informacione.

RELATED BY