Youtube me 4 miliard shikime në ditë?

Youtube çdo ditë ka mbi 4 miliard shikime, një numër ky i cili paraqet një rritje prej 25% në 8 muajt e fundit. Arsyeja për këtë rritje të madhe...

Youtube çdo ditë ka mbi 4 miliard shikime, një numër ky i cili paraqet një rritje prej 25% në 8 muajt e fundit.

Arsyeja për këtë rritje të madhe të shikimeve është se Google mundëson Youtube të përdoret edhe për telefonat e zgjuar dhe TV-të. Google më herët kishte investuar 100 milionë dollarë për krijimin e përmbajtjes origjinale për Youtube.

Sipas YouTube, në një minutë ngarkohen video të cilat zgjasin rreth 60 orë. Youtube gjithashtu zbuloi se pse pavarësisht numrit të madh të shikimeve në dit, profit realizohet vetëm nga 3 milijardë shikime në javë./itshqip

RELATED BY