YouTube prezanton funksionin e ri të ndryshimit të videove!

YouTube ka bërë edhe një hap të rëndesishëm në rrugen e saj drejt suksesit, ajo ka shtuar edhe disa tipare të reja për ndryshimin e videove brenda YouTube, që...

YouTube ka bërë edhe një hap të rëndesishëm në rrugen e saj drejt suksesit, ajo ka shtuar edhe disa tipare të reja për ndryshimin e videove brenda YouTube, që disa nga përdoruesit mund ta kenë vërejtur sepse ky funksion i ri është lëkundur tek të gjithë përdoruesit të mërkurën.

Funksioni i ndryshimit të videove nuk ka për qëllim të zëvendësoj programet si Final Cut Pro, por ka për qëllim ta ndihmoj përdoruesin që të ndryshoj videon më lehtë dhe më shpejtë.

Në një postim në blogun zyrtar, inxhinieri i YouTube John Gregg përshkruan disa mundësi të ndryshimit që tani janë në dispozicion. Ekipi i YouTube, gjithashtu ka bashkëpunuar edhe me Picnik që të siguroj efete të reja dhe më estetike. Kjo ju mundëson të shtoni filtra, ndryshoni ngjyrën dhe efekte tjera (Picnik u ble nga Google vitin e kaluar dhe është i integruar edhe në Picasa).

Shikoni edhe videon e mëposhtme për ta kuptuar edhe më mirë këtë që e thashë më lartë./itshqip

RELATED BY