Youtube rrit kufirin e videove në 15 minuta!

Një ndër kërkesat e para të juaja si përdorues ishte që të keni mundësi të vendosni video më të gjata se 10 minuta. Ju ndëgjuam, dhe sot e kemi...

Një ndër kërkesat e para të juaja si përdorues ishte që të keni mundësi të vendosni video më të gjata se 10 minuta. Ju ndëgjuam, dhe sot e kemi rritur kifirin ose limitin në 15 minuta, thonë nga Youtube duke asocuar në moton “secili do ti ketë 15 minuta e tyre famë”.

Pesë minuta shtesë vijnë nga përmisimi i teknologjis pas Content IT, shërbimit për të drejtat e autorit, thotë Youtube në një blog post.

Nëse ju më parë keni vendosur video të cilat janë refuzuar për shkak se kanë qenë më të gjata se 10 minuta, do të duhet të shkoni në “My Videos” dhe ti largoni të njejtat para se ti vendosni përsëri.

RELATED BY