Zbuloni kush ju ka fshirë nga lista e miqve në Facebook.

Facebook refuzon të shtoj ndonjë opsion i cili do të ju tregon se kush ju ka larguar nga lista e miqve në rrjetin social, sepse ajo do të thotë...

Facebook refuzon të shtoj ndonjë opsion i cili do të ju tregon se kush ju ka larguar nga lista e miqve në rrjetin social, sepse ajo do të thotë një eksperincë negative e përdoruesve. Por, egziston një skriptë e thjeshtë e cila do t’ju ndihmon të mbani nën kontrollë të gjith shokët tuaj online, dhe do t’ju tregon se me cilin duhet të jeni të zemëruar që nuk ju dëshiron në shoqëri.

Unfriend Finder punon si një shtojcë(ang. plugin) për gjithë shfletuesit. Më lehtë instalohet në Chrome, kurse për Firefox nevoitet shtojca Greasemonkey. Në këtë mësim do t’ju tregojmë se si të instaloni këtë opsion tek shfletuesit Chrome dhe Mozilla Firefox. Kurse për shfletuesit tjerë do të duhet të vizitoni faqen zyrtare të Unfriend Finder, dhe aty do të gjeni informacionet e nevojshme.

 

Për Google Chrome.

1.Kliko –>> Download & Install

Kliko Continue

Kliko Install

Nëse skripta instalohet me sukses do të duhet të shikoni një txt message ku thuhet në anglisht:

” Unfriend Finder is now installed. ”

Tani vetëm futu ne http://facebook.com dhe do të shikosh se është shtuar një opsion Unfriends në anën e majtë të faqes.

Për Firefox:

1. Fillimisht Instalo Greasemonkey

Kliko –>> Download & Install

 

Pasi të isntalosh këtë plugin duhet të shfaqet një ikon si në foton më posht:

2. Tani Instalo Unfriend Finder

Kliko tek logo dhe shkarko/instalo këtë skript

Download & Install

Do të shfaqet një foto si më posht:

Kliko Install dhe ajo është e tëra.

Tani në facebook do të shfaqet një opsion si në foto më posht:

 

Nëse keni ndonjë problem gjat isntalimit, ju lutemi na shkruani në komentet më posht, dhe do të mundohemi tu japim ndihmën e duhur.

 

RELATED BY