Zend Studio 7,2

Zend luan një rol jetik në rritjen e PHP-së. Zend është vendi ku ju gjeni ekspertë në PHP dhe vendi ku gjeni zgjidhje teknike nga PHP për biznesin tuaj.PHP aplikacioni i...

Zend luan një rol jetik në rritjen e PHP-së. Zend është vendi ku ju gjeni ekspertë në PHP dhe vendi ku gjeni zgjidhje teknike nga PHP për biznesin tuaj.PHP aplikacioni i njohur si Zend Engine është zhvilluar nga themeluesit e Zend-it Andi Gutmans dhe Zeev Suraski. Ata janë të njohur për pjesëmarrjen dhe kontributin e bërë për PHP-në.

 Zend tani ka lansuar aplikacionin më të ri të njohur si Zend Studio 7,2, që ju kursenë kohë, ofron zgjidhje të problemeve për zhvilluesit e PHP-së si dhe ofron mënyrën më të shpejtë të gjetjes së atyre problemeve. Me Zend Studio 7,2 tani mund ti qaseni direkt funksioneve që kanë gabime dhe ti rregulloni ato.

RELATED BY