Zyrtare: Ipko do sjell rrjetin 3G

Kompania Ipko e cila  njihet si kompania e telekomunikacionit me rritjen më të shpejtë në Evropë njoftoi në llogarin zyrtare në Twitter përmes një statusi/cicërime se së shpejti do...

Kompania Ipko e cila  njihet si kompania e telekomunikacionit me rritjen më të shpejtë në Evropë njoftoi në llogarin zyrtare në Twitter përmes një statusi/cicërime se së shpejti do sjell rrjetin 3G në Kosovë.

IPKO 3G

Me lansimin e rrjetit 3G në Kosovë, Ipko do bëhet kompania e parë e telekomunikimit e cila ofron këtë shërbim pasi që operatorët e tjerë si Z Mobile dhe Vala 900 ende ofrojnë rrjetin 2G.

Deri tani nuk ka ende ndonjë infromatë tjeter rreth datës së lansimit të këtij shërbimi, por shpresojmë se së shpejti do zbulohen të gjitha në faqen zyrtare të këtij operatori mobil./itShqip

RELATED BY