Zyrtare: Microsoft bleu Skype për 8.5 miliardë dollarë

Microsoft e bleu Skype për 8.5 miliardë dollarë, më qëllim që të ofrojë mbështetje për paisjet e Microsoft si Xbox, Kinect dhe kompjuterët e ardhshëm tabletë të Microsoft si...

Microsoft e bleu Skype për 8.5 miliardë dollarë, më qëllim që të ofrojë mbështetje për paisjet e Microsoft si Xbox, Kinect dhe kompjuterët e ardhshëm tabletë të Microsoft si dhe Windows Phone, kurse gjithashtu kjo kompani do të lidh Skype me përdoruesit e Lync, Outlook, Xbox Live dhe komunitetet tjera…

Microsot do të vazhdojë të investojë dhe ti mbështes përdoruesit e Skype në jo-platformat e Microsoft, thuhet në një deklaratë zyrtare.

Microsoft do të nisë dhe një divizionë tjetër biznesi për Skype, ku tani drejtori aktuaul i Voip shërbimit, Toni bejts do të jëtë drejtor i divizionit i cili do  ti përgjigjet direkt Stiv Balmer. Në dreklaratën nuk kishte shum detaje se kur do të filloj integrimi i Skype në Windows paisjet, por ishte planifikuar webkast drejtpërdrejt në ora 17./itshqip

RELATED BY