Zyrtare: Samsung Galaxy Note 8 lansohet në Britani të madhe

Samsung Galaxy Note 8 është në shitje vetëm me versionin me Wi-Fi, me hapsirë 16GB dhe çmim rreth 516 dollar.  Kjo tabletë është aktualisht në dispozicion vetëm në dyqanet...

Samsung Galaxy Note 2 Itshqip.COM

Samsung Galaxy Note 8 është në shitje vetëm me versionin me Wi-Fi, me hapsirë 16GB dhe çmim rreth 516 dollar.  Kjo tabletë është aktualisht në dispozicion vetëm në dyqanet e Britanis së Madhe, kryesisht në Westfields dhe Stratford.

Sipas një njoftimi zyrtar, Samsung Galaxy Note do vijë me një disa karakteristika të reja edhe me një stilolas apo të ashtuquajtur ” S Pen “.

Karakteristikat e reja, apo funksionet kanë të bëjnë me kryerjen e shumë detyrave brenda  kohës së njëjtë, paraqitjen e dy apo më shumë ekranave të ndarë duke lejuar shfrytëzimin e disa aplikacioneve brenda kohës së njëjtë.

Galaxy Note 2 ka një procesor Quad-Core A9 1.6GHZ, një ekran 1280×900 piksel, 2GB RAM dhe mbështet microSD me hapsirë deri në 64GB./ITshqip

RELATED BY