Zyrtare: TeamViewer tani në Windows Phone 8

Windows Phone App Store ende nuk mburret me numrin e aplikacioneve që janë në dispozicion  por gjithnjë përpiqet për ta ndryshuar atë duke sjellur aplikacione të reja. Tani zyrtarisht...

Team Viewer ITshqip

Windows Phone App Store ende nuk mburret me numrin e aplikacioneve që janë në dispozicion  por gjithnjë përpiqet për ta ndryshuar atë duke sjellur aplikacione të reja.

Tani zyrtarisht në Windows Phone 8 gjendet edhe aplikacioni TeamViewer që është në dispozicion për t`u shkarkuar.

Karakterisitikat e aplikacionit

  • Brenda disa sekondave kontrollon në distancë kompjuterët – Windows, Mac dhe Linux ;
  • Mund të shihni statusin e partnerëve që mund të lidhëni;
  • Nuk nevojitet konfigurim;
  • Mundëson ndarjen e ekranit për të punuar më lehtë .

Udhëzimet për përdorim

Team Viewer Udhezimet ITshqip

Shkarkoni TeamViewer për Windows Phone 8 këtu./itShqip

RELATED BY