Zyrtarisht paralajmërohet pjesa e pestë e GTA

Kompania Rockstar i dha fund spekulimeve dhe zyrtarisht paralajmëroi lojrën më të re të kësaj kompanie e njohur si GTA(Grand Theft Auto). Por megjithatë nuk zbuluan asnjë informacion tjetër...

Kompania Rockstar i dha fund spekulimeve dhe zyrtarisht paralajmëroi lojrën më të re të kësaj kompanie e njohur si GTA(Grand Theft Auto).

Por megjithatë nuk zbuluan asnjë informacion tjetër plotësues vetëm se traileri do të shfaqet më 2 nëntor.

Edicioni i fundit i lojrës u shfaq në 2008, dhe më pas ishin botuar edhe dy zgjerime tjera, The Lost And Damned, si dhe The Ballad of Gay Tony./itshqip

RELATED BY