10 lojrat me të mira të Android për 2011

Apple iOS nuk është i vetmi sistem operativ që ka lojra të mira. Për ata që e përdorin Androidin, ju kemi përgaditur një listë me lojrat me të mira...

Apple iOS nuk është i vetmi sistem operativ që ka lojra të mira. Për ata që e përdorin Androidin, ju kemi përgaditur një listë me lojrat me të mira për 2011./itshqip

1. Where’s My Water?

2. Muffin Knight

3. Star Legends

4. Plants Vs. Zombies

5. Reckless Getaway

6. Robotek

7. Sonic CD

8. Age of Zombies

9. Cut the Rope

10. PewPew 2

/itshqip

Categories
Software

Dardani është autor në itshqip.com, i cili kohën e lirë e shfrytëzon për të shkruar, është student dhe është i apasionuar pas Teknologjisë dhe Informatikës. Ndiqe Dardanin në: Blog | Twitter | Facebook | Google+

RELATED BY