A është ky Samsung Galaxy S3?

Atë që ju e shihni më lartë është pohuar të jetë Samsung Galaxy S3, telefoni i mençur që do të lansohet dikur me vonë këtë vit (ndoshta në Mobile...


Atë që ju e shihni më lartë është pohuar të jetë Samsung Galaxy S3, telefoni i mençur që do të lansohet dikur me vonë këtë vit (ndoshta në Mobile World Congress në Barcelonë në fund të këtij muaji).

Edhe pse ky model ka një ekran të lakueshëm është telefon me mjaft karakteristika të mira.

Ndoshta njëmend ekziston prototipi i Galaxy S3, por ndoshta edhe këto foto janë vetëm montazh dhe lajmet e ndryshme rreth tij janë thashetheme. Të gjitha këto mund të jenë thjeshtë thashetheme, prandaj prisni…/itshqip

Categories
Hardware

Dardani është autor në itshqip.com, i cili kohën e lirë e shfrytëzon për të shkruar, është student dhe është i apasionuar pas Teknologjisë dhe Informatikës. Ndiqe Dardanin në: Blog | Twitter | Facebook | Google+
One Comment
  • dugi
    7 February 2012 at 19:36

    le te presim :D se edhe ashtu njet se kem me ble :P

  • Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    RELATED BY