Aktivizoni faqen e re të Youtube-s, para të tjerëve?

Edhe pse ka kohë që është zbuluar ky trick mendojm që ja vlen ta postojmë edhe në itshqip, duke marrë parasysh që ende nga Youtube nuk e ka lëshuar si...

Edhe pse ka kohë që është zbuluar ky trick mendojm që ja vlen ta postojmë edhe në itshqip, duke marrë parasysh që ende nga Youtube nuk e ka lëshuar si verzion zyrtar. Youtube teston faqe të re e cila momentalisht nuk është në dispozicion për gjith përdoruesit, por megjithatë mund të aktivizohet duke shtuar “cookies” në shfletuesin tuaj, zbulon GHacks.

Për të futur cookies, hap faqen YouTube.com në shfletuesin tuaj, më pas nëse përdorni:

  • Chrome shtyp: Ctrl + Shift + J, për të hapur Developer Tools
  • Firefox Ctrl-Shift-k, për të hapur web console

Dhe fusni këtë shkrimin më posht tek kursori që është aktiv dhe klikoni Enter:

document.cookie=”VISITOR_INFO1_LIVE=ST1Ti53r4fU”;

Shikoni foton më posht:

Më pas vetëm e bëni refresh faqen, dhe do të shihni ndryshimet.

Për të rikthyer faqen siç ishte më herët, përsëritni hapat më lart, vetëm se tani vendosni këtë kodin në vend të atij më lart:

document.cookie=”VISITOR_INFO1_LIVE=0″;

Pasi të qaseni në faqen do të fitoni gjithashtu edhe një ekran të ri me kategori dhe list të kanaleve të cilat mund ti bëni subscribe. Për më shum shikoni në këto dy fotot më poshtë:

Categories
Mësime

Itshqip.com, është portal shqiptarë për teknologji informative, i cili me konceptin, punën dhe dizajnin dukshëm dallohet nga portalet tjera në ueb hapësirën shqiptare, duke i pranuar dhe përdorur zgjidhjet më të reja digjitale për të promovuar IT përmbajtje sa më të mirë.

RELATED BY