Android 4.4.3 tani në dispozicion në të gjithë telefonat Google Play Edition

T-Mobile ishte i pari që lëshoi përditësimin zyrtar të Android 4.4.3 KitKat në linjën e tij Nexus (4,5,7). Më pas Motorola filloi të përditësojë Moto X, Moto G dhe...

Android 4.4.3 tani në dispozicion në të gjithë telefonat Google Play Edition

T-Mobile ishte i pari që lëshoi përditësimin zyrtar të Android 4.4.3 KitKat në linjën e tij Nexus (4,5,7). Më pas Motorola filloi të përditësojë Moto X, Moto G dhe Moto E.

Sonte të gjithë telefonat të Google Play Edition kanë marrur Android 4.4.3 KitKat. Ky përditësim është në dispozicion për HTC One, HTC One (M8), Samsung Galaxy S4 dhe Sony Xperia Z Ultra.

Android 4.4.3 është një përditësim i vogël i cili rifreskon komponentët harduerik dhe softuerik, rregullon disa lëshime, si dhe përmirëson stabilitetin dhe perfomancat./itShqip

Categories
Software

Arsimi është autor në portalin ITshqip, ku shkruan rreth informatikës dhe zhvillimeve që ndodhin në fushën e teknologjisë. Është i përqendruar më shumë në industrinë e telefonave të mençur dhe sulmet që ndodhin në internet. Ndiqe në : Facebook | Twitter
No Comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

RELATED BY