Angry Birds… in Space!

Rovio-s si duket nuk i mjaftoi që sulmoi Facebook-un, tani “zogjt e zemëruar” i drejtuan edhe tek hapësira. Faqja në të cilën do të shfaqen risitë për vazhdimin më...

Rovio-s si duket nuk i mjaftoi që sulmoi Facebook-un, tani “zogjt e zemëruar” i drejtuan edhe tek hapësira. Faqja në të cilën do të shfaqen risitë për vazhdimin më të ri të Angry Birds tashmë është në dispozicion, kurse tani për tani në faqe mund të shikoni vetëm një video prej 20 sekondave dhe sfonde për desktopin tuaj.

Mbetet të shohim nëse “Space” do të jetë në dispozicion njëkohësisht në të gjitha platformat, duke ditur se Facebook është platforma e nëntë në të cilën kanë fluturuar zogjtë. Edhe pse lojra është lansuar në vitin 2009, interesimi ende është shum i madh, me mbi 800 milion shkarkime nga platforma të ndryshme./itshqip

 

Categories
Gaming

Albo eshte autor në Itshqip.com, i cili në kohën e lirë preferon të shkruaj, është një person i apasionuar pas Teknologjisë dhe Informatikës. Më shum është i përkushtuar për Sigurin në Internet, më saktësisht sigurinë në faqet e internetit dhe softuerëve.

RELATED BY