Apple feston 30 vjetorin e Mac

Apple është duke festuar 30 vjetorin e krijimit të pajisjeve kompjuterike Mac. Për nder të 30 vjetorit, Apple ka krijuar një nënseksion që mbërthen në vete këto vite, por...

Apple feston 30 vjetorin e Mac

Apple është duke festuar 30 vjetorin e krijimit të pajisjeve kompjuterike Mac. Për nder të 30 vjetorit, Apple ka krijuar një nënseksion që mbërthen në vete këto vite, por kompania më shumë ka paraqitur njerëzit të ndikuar nga pajisjet Mac.

Artist të ndryshëm, muzikanti Moby, dizajnerët dhe shumë persona të tjerë tregojnë për eksiperiencën e tyre me pajisjet nga Apple.

Po ashtu, më poshtë është video e cila tregon se qfarë ka krijuar kompania Apple dhe se si janë përdorur pajisjet e tyre./itShqip

Categories
Lajme

Arsimi është autor në portalin ITshqip, ku shkruan rreth informatikës dhe zhvillimeve që ndodhin në fushën e teknologjisë. Është i përqendruar më shumë në industrinë e telefonave të mençur dhe sulmet që ndodhin në internet. Ndiqe në : Facebook | Twitter
No Comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

RELATED BY