Apple investon 850 milionë dollarë në fushën e energjisë solare

Apple do të investojë 850 milionë dollarë në fushën e energjisë solare në qytetin Montery të Kalifornisë, tha drejtori ekzekutiv i kompanisë Tim Cook. Pas përfundimit, zona me panele...

Apple investon 850 milionë dollarë tek një zonë solare

Apple do të investojë 850 milionë dollarë në fushën e energjisë solare në qytetin Montery të Kalifornisë, tha drejtori ekzekutiv i kompanisë Tim Cook.

Pas përfundimit, zona me panele solare do të furnizojë bllokun e kompanisë në qytetin Cupertino, një qendër të dhënash së bashku me 50 kompani të tjera, njoftoi Cook gjatë një konference në San Francisco, transmeton itShqip.

Drejtori ekzekutiv i kompanisë Apple foli gjithashtu edhe për rëndësinë e madhe të partneritetit me IBM të krijuar kohëve të fundit, për të cilin Cook tha për të dy si kompani janë shumë të kompletuara. (ITshqip)

Categories
Lajme

Arsimi është autor në portalin ITshqip, ku shkruan rreth informatikës dhe zhvillimeve që ndodhin në fushën e teknologjisë. Është i përqendruar më shumë në industrinë e telefonave të mençur dhe sulmet që ndodhin në internet. Ndiqe në : Facebook | Twitter

RELATED BY