Apple lëshon iOS 8.1.1 për pajisjet e vjetra

Kompania Apple lëshoj iOS 8.1.1 të Hënën për përdoruesit e iPhone, iPad, dhe iPod Touch.​ Ky përditësim vjen një muaj pas lëshimit të iOS 8.1, dhe bazuar në shenimet...

Apple lëshon iOS 8.1.1 për pajisjet e vjetëra

Kompania Apple lëshoj iOS 8.1.1 të Hënën për përdoruesit e iPhone, iPad, dhe iPod Touch.​

Ky përditësim vjen një muaj pas lëshimit të iOS 8.1, dhe bazuar në shenimet e përditësimit, përqëndrimi është tek rregullimi i të metave dhe përmirësimi i performancave tek pajisjet e vjetëra si iPad 2 dhe iPhone 4S.

Ashtu siq është thënë në Shtator, iPhone 4S dhe iPad 2 teknikisht mund të përdorin iOS 8, por perfomancat nuk janë mbresëlënëse. Përveç përditësimit të iOS 8, Apple gjithashtu lëshoi një përditësim të vogël për OS X Yosemite, të quajur OS X 10.10.1, i cili rregullon perfomancën e Wi-Fi dhe disa çështje tjera.

Përdoruesit mund të përditësojnë pajisjet e tyre duke shkuar në Settings – General – Software Update, ose ata duhet të presin deri sa kompania Apple të nxisë atë automatikisht nëse përditësimet automatike janë të aktivizuara./itShqip​

Categories
Lajme

Arsimi është autor në portalin ITshqip, ku shkruan rreth informatikës dhe zhvillimeve që ndodhin në fushën e teknologjisë. Është i përqendruar më shumë në industrinë e telefonave të mençur dhe sulmet që ndodhin në internet. Ndiqe në : Facebook | Twitter

RELATED BY