Apple porositë 6 milionë ora të mençura për lansim

Apple ka porositur më shumë se 6 milionë ora të mençura Apple Watch nga furnizuesit e kompanisë nga Azia. Ora nga kompania Apple pritet të arrijë në dyqanet me...

Apple porosit 6 milionë ora të mençura për lansim

Apple ka porositur më shumë se 6 milionë ora të mençura Apple Watch nga furnizuesit e kompanisë nga Azia.

Ora nga kompania Apple pritet të arrijë në dyqanet me pakicë të kompanisë nga fundi i muajit Prill, transmeton itShqip.com. Gjigandi teknologjik është vazhdimisht duke u munduar të zhvillojë teknologjinë e kësaj ore në mënyrë për të ofruar një mekanizëm për mbushje sa më të mirë.

Thashethemet tregojnë se varianti më i dobët i pajisjes Apple Watch do të kushtoj 349 dollarë, ndërsa varianti luksoz i përpunuar nga ari do të kushtojë 4000 deri në 5000 dollarë.(ITshqip)

Categories
Hardware

Arsimi është autor në portalin ITshqip, ku shkruan rreth informatikës dhe zhvillimeve që ndodhin në fushën e teknologjisë. Është i përqendruar më shumë në industrinë e telefonave të mençur dhe sulmet që ndodhin në internet. Ndiqe në : Facebook | Twitter

RELATED BY