Apple Watch tani në dispozicion për para-porosi

Apple Watch është në dispozicion tani për para-porosi në uebfaqen Apple Store. Aktualisht, kjo është mënyra e vetme për të porositur orën nga Apple, e cila do të fillojë...

Apple Watch tani në dispozicion për para

Apple Watch është në dispozicion tani për para-porosi në uebfaqen Apple Store. Aktualisht, kjo është mënyra e vetme për të porositur orën nga Apple, e cila do të fillojë të dërgohet më 24 Prill.

Që nga tani, ju mund të shikoni dhe kontrolloni këtë orë tek ndonjë person që punon në dyqanin e kompanisë, por vetëm nëse jeni në Austri, Kanada, Kinë, Francë, Gjermani, Hong Kong, Japoni, Angli apo SHBA.

Përveç orës, Macbook-u i ri nga Apple është në dispozicion për porosi duke filluar nga 1.299 dollarë./itShqip/

Categories
Hardwaretoplajm

Arsimi është autor në portalin ITshqip, ku shkruan rreth informatikës dhe zhvillimeve që ndodhin në fushën e teknologjisë. Është i përqendruar më shumë në industrinë e telefonave të mençur dhe sulmet që ndodhin në internet. Ndiqe në : Facebook | Twitter

RELATED BY