Arbor Networks dhe Cisco bashkojnë forcat kundër sulmeve DDoS

Arbor Networks dhe Cisco kanë bashkuar forcat për të mbrojtur ndërmarrjet me zgjedhje të reja kundër sulmeve DDoS. Sulmet DDoS vazhdojnë të qëndrojnë ende si një metodë e famshme...

Arbor Networks dhe Cisco bashkojnë forcat kundër sulmeve DDoS

Arbor Networks dhe Cisco kanë bashkuar forcat për të mbrojtur ndërmarrjet me zgjedhje të reja kundër sulmeve DDoS.

Sulmet DDoS vazhdojnë të qëndrojnë ende si një metodë e famshme për hakerët për të rrëzuar operimet e kompanive të mëdha, dhe aq sa teknologjia evoluon, sulmet DDoS rriten me të njëjtën forcë.

Sipas disa kompanive, madhësia e sulmeve DDoS është rritur për 4.900% në krahasim me 10 vite më parë, transmeton itShqip.com. Si një kërcënim në rritje që mund të dëmtojë dhe të rrëzojë uebfaqet, trafikun dhe të jetë i kushtueshëm për ndërmarrjet në humbjen e të ardhurave dhe shpenzime për një mbështetje të rrjetit, ndërmarrjet shpesh kërkojnë furnizues të palës së tretë për zgjedhjen e kërcënimeve të tilla.

Teknologjia nga Arbor, Peakflow, arrin të raportojë në kohë reale trafikun e rrjetit, shërbimit dhe aplikacioneve me një siguri të mjaftueshme, ndërkohë, routerët nga Cisco, ASR9000 Aggregation Services janë rotuerë të shkallëzuar me një platformë mjaftë të ngjeshur.

Të vendosur qysh në fillim të rrjetit të ndërmarrjes, kompanitë thonë se zgjedhja e re e mundësuar me pajisjet e lartpërmendura do iu lejon klientëve të zbulojnë dhe mënjanojnë sulmet DDoS në rrjetin e tyre./itShqip/

Categories
toplajmWeb

Arsimi është autor në portalin ITshqip, ku shkruan rreth informatikës dhe zhvillimeve që ndodhin në fushën e teknologjisë. Është i përqendruar më shumë në industrinë e telefonave të mençur dhe sulmet që ndodhin në internet. Ndiqe në : Facebook | Twitter
No Comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

RELATED BY