fG

 • deloitte sulmohet

  Deloitte sulmohet nga hackeret!

  Njera nga 4 kompanite private me te medha ne bote ku ka arritu nje rekord prej 37 miliard $ qarkullim vitin e kaluar, ka pasur nje sulm te sofistikuar nga hackeret gje qe mund te ndodh deri te publikimi i te dhenave te te disa kompanive gjigante ane e...
 • Windows 10 ofrohet falas nga Microsoft

  Nëse jeni duke përdorur sistemet operative Windows 7, Windows 8.1 ose Windows Phone 8.1 (normalisht me licencë) ju do të keni mundësi që ti përditësoni pa pagesë në Windows 10 brenda vitit të parë që lëshohet në shfrytëzim Windows 10. Microsoft e bëri njoftimin në një konferencë të mbajtur...
 • Konfigurimi i Mikrotik-ut

  Përshëndetje, Ky mësim sqaron konfigurimin basic te Mikrotik-ut. Gjerat me elementare qe duhet te konfigurohen qe kjo makinë te funksionoj si Router qe te mund te bëni sharing një internet të cilin keni ne shtëpi, pune apo ku do cofte tjetër. Nuk është qe te hedhim poshtë punën e...
 • Krijimi i nje rrjete bazike (LAN).

  Nje informate shume e shkurte qe ti kuptoni gjerat me elementare ne rrjeta. Fjala LAN eshte shkurtes per Local Area Network dhe qe perfshin nje hapesir fizike si psh: Shtepi, Zyre, Shkolle, apo ndonje Kompani tjeter e cila eshte ne nje objekt. Dhe qe eshte e kunderta e WAN...
 • Microsoft Security Essentials

  Microsoft Security Essentials Microsoft Security Essentials, ofron mbrojtje ne kohe reale nga virusat/spyware dhe programet e tjera qe kane qellim ta demtojne kompjuterin tuaj. Eshte pa pages dhe shum i thjeshte per tu instaluar, lehte per tu perdorur, shume i lehte per kompjuterin tuaj, dhe cdo here jeni te...