Babadimri përdor Sirin (video)

Apple ka lëshuar një video reklamë në internet, ne të cilën shihet një babadimër duke përdorur funksionin e ri të iPhone 4S, Siri, me të cilin ai kërkon vendet...


Apple ka lëshuar një video reklamë në internet, ne të cilën shihet një babadimër duke përdorur funksionin e ri të iPhone 4S, Siri, me të cilin ai kërkon vendet dhe kohën për shpërndarjen e dhuratave për festat e fundvitit.

Ndërsa Siri është ende në versionin beta, Apple vazhdon ta bëjë këtë funksion kryesor në fushatat e reklamave. Shikoni videon e mëposhtme./itshqip

Categories
Lajme

Dardani është autor në itshqip.com, i cili kohën e lirë e shfrytëzon për të shkruar, është student dhe është i apasionuar pas Teknologjisë dhe Informatikës. Ndiqe Dardanin në: Blog | Twitter | Facebook | Google+
No Comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

RELATED BY