Bebja e Beyonce’s vendos rekord të ri në Twitter

Rekordet janë bërë për t’u thyer, dhe e gjithë kjo histori e thyerjes se rekordit filloi kur diva e muzikës, Beyonce shkroi në Twitter se është shtatëzënë. Ky lajm...

Rekordet janë bërë për t’u thyer, dhe e gjithë kjo histori e thyerjes se rekordit filloi kur diva e muzikës, Beyonce shkroi në Twitter se është shtatëzënë. Ky lajm theu rekordin paraprak, duke siguruar një rekord të ri prej 8.868 cicërima në sekondë.

Të ju tregojmë me saktësisht se si u thye rekordi i Twitter. Beyonce arriti në qilimin e kuq të MTV’së të dielën, ku ajo dhe burri i saj Jay-Z i shpallën botës njoftimin e ri, se ata janë duke pritur fëmijën e parë, kështu që ky mesazh u postua në Twitter dhe pastaj njerëzit filluan që të cicërojnë e të bëjnë retweet, pra kështu u vendos rekordi i ri.

E pra ky është Twitter rritet kur ai do, e normalisht rritja e tij bazohet nga përdoruesit e tij, sidomos nga personazhet e famshme, në këtë rast Beyonce./itshqip

Categories
Lajme

Dardani është autor në itshqip.com, i cili kohën e lirë e shfrytëzon për të shkruar, është student dhe është i apasionuar pas Teknologjisë dhe Informatikës. Ndiqe Dardanin në: Blog | Twitter | Facebook | Google+

RELATED BY