Blogger me aplikacion zyrtar për iOS dhe Android

Google ka lansuar aplikacionin e saj zyrtar të sistemit blogues, Blogger.com për iOS dhe Android. Aplikacioni është në dispozicion për versionin iOS 3.2 dhe më lartë. Ky aplikacion ju...

Google ka lansuar aplikacionin e saj zyrtar të sistemit blogues, Blogger.com për iOS dhe Android.

Aplikacioni është në dispozicion për versionin iOS 3.2 dhe më lartë. Ky aplikacion ju lejon përdoruesve të shkruajnë dhe të botojnë postime në blogjet e tyre me fotografi dhe lokacione, ai gjithashtu ju lejon të shikoni, ndryshoni dhe ribotoni postimet tuaja. Përdoruesit, gjithashtu mund të menaxhojnë blogje të shumta nga interface.

Aplikacioni punon vetëm në iPhone dhe Android, por po punohet që të punoj edhe në iPad dhe iPod Touch.

Ky është aplikacioni i parë zyrtar i Blogger për iPhone. BlogPress ka krijuar një aplikacion jozyrtar që është miratuar nga Blogger, por përdoruesit kanë kërkuar një aplikacion të krijuar nga ekipi i Blogger. Shërbimi i Blogger është errësuar nga WordPress, Tumblr dhe konkurrenca tjera me të lehta. Google kohët e fundit ka investuar në rinovimin e shërbimit, duke u përpjekur ta kthejë përsëri Blogger-in në formën e mëparshme dhe të jetë konkurues për konkurentët e vet.

Vizitoni dhe shkarkoni aplikacionin zyrtar të Blogger për iOS dhe Android./itshqip

Categories
Web

Dardani është autor në itshqip.com, i cili kohën e lirë e shfrytëzon për të shkruar, është student dhe është i apasionuar pas Teknologjisë dhe Informatikës. Ndiqe Dardanin në: Blog | Twitter | Facebook | Google+

RELATED BY