Bluetooth 4.2 vjen me shpejtësi dy herë më të madhe

Bluetooth prazantoj versionin 4.2 të protokollit me rrjet pa tela (Wireless). Bluetooth 4.2 përmban një numër të madh përmirësimesh në krahasim me paraardhësin e tij duke shtuar edhe aftësin...

Versioni Bluetooth 4.2 vjen me shpejtësi dy herë më të madhe

Bluetooth prazantoj versionin 4.2 të protokollit me rrjet pa tela (Wireless). Bluetooth 4.2 përmban një numër të madh përmirësimesh në krahasim me paraardhësin e tij duke shtuar edhe aftësin për t’u kyçur në internet.

Versioni i ri i Bluetooth do të jetë 2.5 herë më i shpejtë ndaj versionit të kaluar duke ju falendëruar rritjes së kapacitetit nga pakot dhjetëfishe.

Funksionet e privatësisë që janë vërtetë të përmirësuar në këtë version pritet të jenë në dispozicion edhe në pajisjet e vjetëra duke përditësuar versionet e tyre të platformës. Kurse shpejtësia e rritur do të kërkojë ndryshim të pajisjeve harduerike./itShqip

Categories
Lajme

Arsimi është autor në portalin ITshqip, ku shkruan rreth informatikës dhe zhvillimeve që ndodhin në fushën e teknologjisë. Është i përqendruar më shumë në industrinë e telefonave të mençur dhe sulmet që ndodhin në internet. Ndiqe në : Facebook | Twitter

RELATED BY