CES: Samsung debuton linjë të re të kamerave

Samsung ka prezntauar pesë kamera në CES: WB200F, WB110F, WB350F, WB35F dhe Wb50F. Edhe pse çmimi dhe informacionet e tjera të detajuara nuk janë ende në dispozicion, ne kemi...

CES Samsung debuton linjën e re të kamerave

Samsung ka prezntauar pesë kamera në CES: WB200F, WB110F, WB350F, WB35F dhe Wb50F. Edhe pse çmimi dhe informacionet e tjera të detajuara nuk janë ende në dispozicion, ne kemi njohuri se çdo kamerë vjen me NFC dhe WiFi. Gjithashtu ne kemi disa informacione për disa karakteristika të këtyre modeleve.

WB2200F

CES Samsung debuton linjën e re të kamerave1

Ky model është një aparat fotografik që vjen me zoom optik 60x dhe gjatësi fokale 20mm. Po ashtu ka një sensor Back-Side(BSI) që përmison nivelin e dritës dhe bënë stabilizimin optik. Samsung WB2200F ka  hapsirë/slot për SD kartë, një port HDMI dhe një bateri të madhe. LCD ka madhësinë 3 inç duke ju dhënë fotove një pamje më të mirë gjatë sesionit të fotografisë.

WB1100F

CES Samsung debuton linjën e re të kamerave2

Ky model pothuajse ka të gjitha karaterstikat e njëjta me WB2200F, por me disa përjashtime. Bateria nuk është e madhe si modeli i mëparshëm, zoom-i është më i shkrutër, vetëm 35x dhe nuk ka sensor BSI. Po ashtu kualiteti i videove nga 1080p bije në 720p për modelin WB1100F.

WB350F

CES Samsung debuton linjën e re të kamerave3

Modeli WB350F është më shumë sikur një kamerë e zakonshme. Ka zoom 21x, ISO max 3200, kamerë 16 mega-piksel, BSI sensor dhe LCD me 3 inç. Gjithashtu vjen me një larmi ngjyrash si të kaftë, blu, bardhë dhe të kuqe.

WB50F dhe WB35F

CES Samsung debuton linjën e re të kamerave4

Këto kamera kanë performancat më të ulëta, por sigurisht edhe  çmimi i tyre është më i ulët. Modelet WB50F dhe WB35F janë pothuajse identike, përveç disa ndryshimeve të vogla. Të dy kamerat kanë hapsirë për SD kartë dhe zoom 12x./itShqip

Categories
Hardware

Arsimi është autor në portalin ITshqip, ku shkruan rreth informatikës dhe zhvillimeve që ndodhin në fushën e teknologjisë. Është i përqendruar më shumë në industrinë e telefonave të mençur dhe sulmet që ndodhin në internet. Ndiqe në : Facebook | Twitter

RELATED BY