Çfar ndodh në Facebook për një minutë.

Në Facebook 500 milijonë përdorues çdo minutë shpërndajnë mbi 50 mijë lidhje. Kjo është një sasi e mahnitëse e informacioneve. Shtoni edhe mbi 66.000 taggs në 135.000 fotografi të...

Në Facebook 500 milijonë përdorues çdo minutë shpërndajnë mbi 50 mijë lidhje. Kjo është një sasi e mahnitëse e informacioneve. Shtoni edhe mbi 66.000 taggs në 135.000 fotografi të ngjitura çdo minutë, diku gati 80 mij postime “Urrime Ditëlindjen”, dhe mbi 98.000 shokë të pranuar, dhe me këtë fitoni një pasqyrë se sa është e rëndësishme komunikimi. Dhe pse Facebook është kaq i madhë.

Nëse dëshironi më shum Facebook Statistika, mund ti gjeni në faqen zyrtare.

Categories
Web

Albo eshte autor në Itshqip.com, i cili në kohën e lirë preferon të shkruaj, është një person i apasionuar pas Teknologjisë dhe Informatikës. Më shum është i përkushtuar për Sigurin në Internet, më saktësisht sigurinë në faqet e internetit dhe softuerëve.

RELATED BY