Chrome Remote Desktop është në dispozicion në Android

Shërbimi nga Google, Chrome Remote Desktop, tani është në dispozicion në dyqanin PlayStore për përdoruesit e platformës mobile Android. Krijimi i Chrome Remote Desktop në pajisjen tuaj me Android...

Chrome Remote Desktop është në dispozicion në Android

Shërbimi nga Google, Chrome Remote Desktop, tani është në dispozicion në dyqanin PlayStore për përdoruesit e platformës mobile Android.

Krijimi i Chrome Remote Desktop në pajisjen tuaj me Android është shumë i lehtë, e gjitha që ju duhet është të bëni të mundshëm qasjen nga largë në Windows apo kompujterët me Mac nëpërmjet një aplikacioni nga Web Store Chrome. Pasi të hapni aplikacionin në pajisjen tuaj me Android, shkruani emrin e kompjuterit tuaj dhe do fillioni aksesin në kompjuterë.

Google ka planifikuar të lëshojë Chrome Remote Desktop edhe për platformën mobile iOS. Aplikacioni pritet të arrijë më vonë gjatë këtij viti.

Tani mund të shkarkoni Chrome Remote Desktop për Android duke klikuar në linkun e mëposhtëm./itShqip

Chrome Remote Desktop

Categories
Software

Arsimi është autor në portalin ITshqip, ku shkruan rreth informatikës dhe zhvillimeve që ndodhin në fushën e teknologjisë. Është i përqendruar më shumë në industrinë e telefonave të mençur dhe sulmet që ndodhin në internet. Ndiqe në : Facebook | Twitter
No Comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

RELATED BY