Comcast do të ofrojë internet me 2Gbps në Atlanta

Comcast ka njoftuar sot se do të fillojë të ofrojë Gigabit Pro, një shërbim interneti që sjell 2 gigabit për sekond (Gbps) në Atlanta duke filluar nga muaji i...

Comcast

Comcast ka njoftuar sot se do të fillojë të ofrojë Gigabit Pro, një shërbim interneti që sjell 2 gigabit për sekond (Gbps) në Atlanta duke filluar nga muaji i ardhshëm.

Kjo shpejtësi e ‘çmendur’ është dy herë më e shpejtë se Google Fiber, por ashtu si ky i fundit, Gigabit Pro është simetrik, që do të thotë se mund të përdorni frekuencat transmetuese si për ngarkim ashtu edhe për shkarkim.

Pas lansimit në Atlanta, Comcast ka në plan të sjell shërbimin e saj në 18 milionë shtëpi të Shteteve të Bashkuara deri në përfundim të këtij viti./ITshqip/

 

Categories
Lajmetoplajm

Arsimi është autor në portalin ITshqip, ku shkruan rreth informatikës dhe zhvillimeve që ndodhin në fushën e teknologjisë. Është i përqendruar më shumë në industrinë e telefonave të mençur dhe sulmet që ndodhin në internet. Ndiqe në : Facebook | Twitter
No Comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

RELATED BY