Cybertecture – WC paisje.

Ja diçka për personat e mvarur nga rrjetet sociale të cilët mund të ja lejojn vetes 7.700 dollarë për një wc paisje. Bëhet fjalë për një pasqyrë në WC...
Ja diçka për personat e mvarur nga rrjetet sociale të cilët mund të ja lejojn vetes 7.700 dollarë për një wc paisje. Bëhet fjalë për një pasqyrë në WC e bazuar në Android e cila ka qasje në internet.

Cybertecture është një cyber pasqyrë për WC, me dimenzione 80x80x5 centimetra, e cila duket si një pasqyrë e thjesht. Por, me një prekje shëndrohet në pasqyrë me ekran komjuterik, sikur në filmat fantazik-shkencor.
Pasqyra ka Wi-Fi konektues dhe përmes saj mund të fitohet qasje në internet, të ndryshohet statusi ne Facebook dhe rrjetet tjera sociale, ka aplikacione përmes së ciles mund të shikohet prognoza kohore, të merren raportet nga berza, ka gjithashtu stereo ndëgjues, është rezistuese nga uji, kurse është e punuar me qelq i cili nuk avullohet.
Pasqyra “magjike” kushton 7.700 dollarë, kurse e prodhon kompania Cybertecture International nga Hong Kong. Produkt interesant, por jo secili mund të ja lejon vetës këtë luks, besoj që pajtoheni edhe ju.
Porosit fillojnë nga dhjetori këtë vit, kurse kopjet e para do te merren verën e 2011.
Categories
Hardware

Albo eshte autor në Itshqip.com, i cili në kohën e lirë preferon të shkruaj, është një person i apasionuar pas Teknologjisë dhe Informatikës. Më shum është i përkushtuar për Sigurin në Internet, më saktësisht sigurinë në faqet e internetit dhe softuerëve.

RELATED BY