Davek Alert Umbrella, aplikacioni që siguron çadrën tuaj

Humbja e çadrës është sigurisht pjesë e jetës, gjë e cila shpesh iu lë të lagur nga shiu si dhe humbje të një shume prej së paku 5 euro....

Davek Alert Umbrella, aplikacioni që siguron çadrën tuaj

Humbja e çadrës është sigurisht pjesë e jetës, gjë e cila shpesh iu lë të lagur nga shiu si dhe humbje të një shume prej së paku 5 euro. Por, Devek, i njohur për shitjen e çadrave me teknologjinë e fundit, ka zhvilluar një koncept që iu garanton sigurimin e tyre përmes aplikacionit.

Kompania së fundmi ka lansuar një fushatë në Kickstarer për të rritur të ardhurat për produktin Davek Alert Umbrella, i cili kushton 125 dollarë dhe vjen së bashku me një Bluetooth çip që iu lajmëron në rast të harresës së çadrës mbrapa, transmeton ITshqip.com. Ky produkt, që është në dispozicion në ngjyrë të zezë dhe blu, aktualisht ofrohet me një zbritje për 99 dollarë për personat që mbështesin produktin në Kickstarer.

Çadra mund të sinkronizohet me pajisje që përdorin platformën Android dhe iOS duke bërë kështu të mundshëm njohjen e distancës ndërmjet telefonit tuaj dhe çadrës. Nëse p.sh largoheni 30 metra larg nga çadra, aplikacioni do iu njoftojë direkt me një mesazh në telefonin tuaj.

Aplikacioni për produktin Davek Alert Umbrella vjen gjithashtu edhe me një funksion shtesë që iu tregon për motin në vendin tuaj duke iu njoftuar nëse keni nevojë apo jo të bartni çadrën me vete pasi të largoheni nga shtëpia./ITshqip

Categories
Softwaretoplajm

Arsimi është autor në portalin ITshqip, ku shkruan rreth informatikës dhe zhvillimeve që ndodhin në fushën e teknologjisë. Është i përqendruar më shumë në industrinë e telefonave të mençur dhe sulmet që ndodhin në internet. Ndiqe në : Facebook | Twitter

RELATED BY