Dizajn: Imazh brenda tekstit

Pershendetje, ky eshte nje tutorial qe ju meson se si te shtoni nje imazh brenda tekstit si teksture Ky eshte nje tutorial mjaft i thjeshte mirpo shume i dobishem...

Pershendetje, ky eshte nje tutorial qe ju meson se si te shtoni nje imazh brenda tekstit si teksture
Ky eshte nje tutorial mjaft i thjeshte mirpo shume i dobishem

Programi: Adobe Photoshop
Koha e mbarimit: <2min

Krijojme nje punim te ri me permasa sipas deshire

Shkruajme tekstin qe duam

Shtojme imazhin qe do ta fusim brenda tekstit permes File>Place

Krijojme nje Clipping Mask

Rezultati perfundimtar

Shkruar nga: Arianit on June 10, 2010, dizajngrafik.com!
Categories
Dizajn & Grafik

Itshqip.com, është portal shqiptarë për teknologji informative, i cili me konceptin, punën dhe dizajnin dukshëm dallohet nga portalet tjera në ueb hapësirën shqiptare, duke i pranuar dhe përdorur zgjidhjet më të reja digjitale për të promovuar IT përmbajtje sa më të mirë.

RELATED BY