Doodle Draw është loja e parë në Facebook Messenger

Hap pas hapi, Facebook është duke e shëndruar Facebook Messenger në një aplikacion të kompletuar për argëtim dhe komunikim. Doodle Draw for Messenger është një lojë naive, por shum...

facebook-messenger-games

Hap pas hapi, Facebook është duke e shëndruar Facebook Messenger në një aplikacion të kompletuar për argëtim dhe komunikim. Doodle Draw for Messenger është një lojë naive, por shum e rëndësishme sepse e shëndron këtë aplikacion në një platformë argëtues.

Në këtë lojë përdoruesit mund të vizatojnë diçka, dhe pastaj këtë ta ndajnë me miqt e tyre, ndërsa këta të fundit duhet të zbulojnë çfar është ai vizatim. Sa më shumë që luani, aq më shumë fitoni pikë, gjithashtu pikë fitohen edhe duke dërguar ftesa tek miqt e tuaj në Facebook.

Edhe pse Facebook Messenger mund të shëndrohet në një platformë për lojra, egziston mundësi dhe rrezik që të përcjellet përvoja e Facebook, dhe vazhdimisht të merrni ftesa për lojra të ndryshme, që ndoshta nuk do të jetë problem nëse i pëlqeni ato. Por përvoja në Facebook është se këto lajmërime(ang. notification) ose ftesa mund të jenë baraz me spam./itshqip.com

Categories
Gamingtoplajm

Albo eshte autor në Itshqip.com, i cili në kohën e lirë preferon të shkruaj, është një person i apasionuar pas Teknologjisë dhe Informatikës. Më shum është i përkushtuar për Sigurin në Internet, më saktësisht sigurinë në faqet e internetit dhe softuerëve.

RELATED BY