Edhe YouTube për Android tani me Material Design

Google ka filluar lëshimin e një përditësimi të aplikacionit YouTube për Android. Versioni 6.0.11 vjen ndryshe me Material Design, i cili fillimisht ka pasur reagime pozitive nga përdoruesit. Përditësimi...

Edhe YouTube për Android me Material Design

Google ka filluar lëshimin e një përditësimi të aplikacionit YouTube për Android. Versioni 6.0.11 vjen ndryshe me Material Design, i cili fillimisht ka pasur reagime pozitive nga përdoruesit. Përditësimi shton pamjen e Lollipop që si mbështetje kryesore ka Material Design. Po ashtu, shton edhe disa filtera shtesë për të bërë më lehtë gjetjen e videove specifike që ju dëshironi t’i shikoni.

Keni parasysh që përditësimi ka filluar të lëshohet, por nëse nuk ka arritur tek të gjithë, atëherë klikoni këtu për të shkarkuar APK-në e Youtube me Material Design.

Në përgjithësi me këtë përditësim përveç dizajnit të ri, gjetja e videove do të jetë shumë më e lehtë se më parë./itShqip

Edhe YouTube për Android me Material Design1

Categories
Software

Arsimi është autor në portalin ITshqip, ku shkruan rreth informatikës dhe zhvillimeve që ndodhin në fushën e teknologjisë. Është i përqendruar më shumë në industrinë e telefonave të mençur dhe sulmet që ndodhin në internet. Ndiqe në : Facebook | Twitter

RELATED BY