Evulimi i Ueb Dizajnit (infografik).

Nga faqet me një tekst të thjesht në vitet 90, përmes Flash, paraqitjes së Javascript dhe CSS, e deri tek faqet e bazuara në HTML5… ueb dizajni me të...

Nga faqet me një tekst të thjesht në vitet 90, përmes Flash, paraqitjes së Javascript dhe CSS, e deri tek faqet e bazuara në HTML5… ueb dizajni me të vërtet ka evuluar shum për ti krijuar faqet të cilat i kemi sot – të mbushura përplot me përmbajtje dinamike, video, dhe ueb aplikacione. Me siguri pyesni veten se çfar na pret tjetër, në të ardhmën?

Para 20 viteve, më gjasht gusht 1991, Tim Berners-Li krijoi faqen e parë në internet të përbërë vetëm me një tekst të thjeshtë, dhe çfar ka ndryshuar nga atëherë deri më sot mund të shikoni më bukur nga ky infografik i shkëlqyeshëm më poshtë “Evulimi i Ueb Dizajnit” nga KiSSmetric./itshqip

(kliko mbi fotografinë për kualitet më të lartë)

Categories
Web

Albo eshte autor në Itshqip.com, i cili në kohën e lirë preferon të shkruaj, është një person i apasionuar pas Teknologjisë dhe Informatikës. Më shum është i përkushtuar për Sigurin në Internet, më saktësisht sigurinë në faqet e internetit dhe softuerëve.

RELATED BY