Facebook lanson shërbimin Messenger edhe në ueb

Rrjeti social Facebook ka lansuar shërbimin Messenger tani edhe në ueb. Kjo tashmë është e mundur përmes faqes Messenger.com, ku ju mund ta përdorni atë vetëm nga faqja kryesore...

Facebook lanson shërbimn Messenger edhe në ueb

Rrjeti social Facebook ka lansuar shërbimin Messenger tani edhe në ueb. Kjo tashmë është e mundur përmes faqes Messenger.com, ku ju mund ta përdorni atë vetëm nga faqja kryesore e Facebook-it.

Kompania ka thënë  se kjo nuk do të thotë që shërbimi për bashkëbisedim është larguar nga faqja kryesore e rrjetit social, por është një alternativ tjetër për të bashkëbiseduar me miqtë që kemi në llogarinë tonë. Sidoqoftë, Messenger së pari ishte krijuar nga Facebook si një aplikacion për telefona të mençur, më pas ishte bërë i detyrueshëm për të qenë i instaluar në pajisjen tuaj nëse dëshironi të bashkëbisedoni. Kështu që, në një të ardhme të afërt, mund të ndodhë e njëjta gjë edhe për platformën në ueb.

Facebook lanson shërbimn Messenger edhe në ueb1

Aktualisht uebfaqja është në dispozicion në mbarë botën vetëm në gjuhën Angleze, por së shpejti do të shtohen edhe gjuhët e tjera./ITshqip/

Categories
toplajmWeb

Arsimi është autor në portalin ITshqip, ku shkruan rreth informatikës dhe zhvillimeve që ndodhin në fushën e teknologjisë. Është i përqendruar më shumë në industrinë e telefonave të mençur dhe sulmet që ndodhin në internet. Ndiqe në : Facebook | Twitter

RELATED BY