Facebook Messenger për Windows

Padyshim, ju nuk mund të shpëtoni asesi nga Facebook-u, i cili është hapur pothuajse në të gjitha platformat digjitale. Kohëve të fundit Facebook ka lansuar aplikacionin për pajisjen PS...


Padyshim, ju nuk mund të shpëtoni asesi nga Facebook-u, i cili është hapur pothuajse në të gjitha platformat digjitale. Kohëve të fundit Facebook ka lansuar aplikacionin për pajisjen PS Vita, ndërsa tani ka lansuar zyrtarisht edhe versionin e vet për Windows.

Facebook Messenger për Windows mund ta shkarkoni këtu, me anë të cilit mund të bisedoni me miqtë tuaj nëpërmjet një ndërfaqeje të thjeshtë me skeda./itshqip

Categories
Software

Dardani është autor në itshqip.com, i cili kohën e lirë e shfrytëzon për të shkruar, është student dhe është i apasionuar pas Teknologjisë dhe Informatikës. Ndiqe Dardanin në: Blog | Twitter | Facebook | Google+

RELATED BY