Facebook Messenger tani me dizajn të ri

Facebook ka lëshuar një përditësim të aplikacionit, Facebook Messenger, që sjell ndryshime të mëdha në aplikacion. Pra, aplikacioni tani është krejtësisht ndryshe dhe duket qartë se është përshtatur me...

Facebook Messenger tani me dizjan të ri

Facebook ka lëshuar një përditësim të aplikacionit, Facebook Messenger, që sjell ndryshime të mëdha në aplikacion. Pra, aplikacioni tani është krejtësisht ndryshe dhe duket qartë se është përshtatur me versionin e fundit të iOS-it, pra me iOS 7.

Aplikacioni tani ju mundëson të shikoni më lehtë se kush është apo nuk është në linjë , gjithashtu ju mund të dërgoni mesazhe miqëve tuaj edhe kur ata nuk janë në linjë, por ju duhet të sinkronizoni kontaktet me aplikacionin që ato t’iu shafqen në listën tuaj. Ndërsa shumica e karakterisitikave të tjera mbetën të njëjta.

Dizajni i ri është në dispozicion në dy sistemet më të mëdha operativa, iOS dhe Android, edhe pse dizajni është i përshtatur për iOS 7 por me të vërtet duket mrekullueshëm edhe në Android. Shpesojë se edhe aplikacioni Facebook të merr së shpejti një përditësim të tërsishëm sikur Facebook Messenger, të cilin tani mund ta shkarkoni në lidhjet e mëposhtme./itShqip

App StorePlay Store

Categories
Lajme

Arsimi është autor në portalin ITshqip, ku shkruan rreth informatikës dhe zhvillimeve që ndodhin në fushën e teknologjisë. Është i përqendruar më shumë në industrinë e telefonave të mençur dhe sulmet që ndodhin në internet. Ndiqe në : Facebook | Twitter

RELATED BY