Facebook sjell dizajn të ri për News Feed

Facebook është duke përgaditur një dizajn të ri për News Feed, dizajn i cili u zbulua një ditë më parë. Dizajni i ri përfshijnë ndryshime të shkronjave, foto më...

Facebook sjell dizajn të ri për News Feed

Facebook është duke përgaditur një dizajn të ri për News Feed, dizajn i cili u zbulua një ditë më parë.

Dizajni i ri përfshijnë ndryshime të shkronjave, foto më të spikatura, gjitashtu pritet të jetë më delikat apo i lehtë se dizjani i cili është lëshuar një vit më parë.

Sigurisht, ndryshimet tek News Feed sjellin përmirësime të mëdha pasi që tani fotot janë pak më të mëdha, po ashtu ka ndryshuar edhe shiriti i cili mundëson shpërndarjen e fotove apo videove.

Megjithatë, ky dizajn është ende në fazen testuse dhe pritet që në javët në vijim të paraqitet tek të gjithë përdoruesit./itShqip

Categories
LajmeWeb

Arsimi është autor në portalin ITshqip, ku shkruan rreth informatikës dhe zhvillimeve që ndodhin në fushën e teknologjisë. Është i përqendruar më shumë në industrinë e telefonave të mençur dhe sulmet që ndodhin në internet. Ndiqe në : Facebook | Twitter

RELATED BY