Fotografia e parë në Instagram, një qenush!

Fotografia e parë e bërë me aplikacionin Instagram është fotoja e një qenushi të lezetshëm e ngarkuar më 16 korrik 2010, dhe që nga atëherë gjërat kanë ndryshuar, Instagram...


Fotografia e parë e bërë me aplikacionin Instagram është fotoja e një qenushi të lezetshëm e ngarkuar më 16 korrik 2010, dhe që nga atëherë gjërat kanë ndryshuar, Instagram arriti shumë suksese ndërsa u ble edhe nga Facebook për një miliardë dollarë.

Në fakt, pas gati dy vjet më vonë, më shumë se 50 milionë përdorues kanë ndarë më shumë se 1 miiardë fotografi në Instagram, dhe kompania është përulur nga fotot e mahnitshme që ndahen çdo ditë në Instagram./itshqip

Categories
Software

Dardani është autor në itshqip.com, i cili kohën e lirë e shfrytëzon për të shkruar, është student dhe është i apasionuar pas Teknologjisë dhe Informatikës. Ndiqe Dardanin në: Blog | Twitter | Facebook | Google+

RELATED BY