Fotot e para nga pako e Microsoft Office 15.

Microsoft prezentoi se si do të duket gjenerata e re e Office pakos dhe aplikacioneve të cilat ajo përmban. Dizajni i Office 15 është inspiruar nga dizajni i Metro-s...

Microsoft prezentoi se si do të duket gjenerata e re e Office pakos dhe aplikacioneve të cilat ajo përmban. Dizajni i Office 15 është inspiruar nga dizajni i Metro-s i cili tashmë është në dispozicion për sistemin operativ Windows Phone 7. Ky dizajn do të mbizotërojë edhe në Windows 8.

Si pjesë e Office 15 ishin prezentuar verzionet beta të Word, Exel, PowerPoint dhe OneNote. Aplikacionet nga pako e Office 15 janë krijuar në atë mënyrë që do të mund të përdoren me prekje dhe me më pak energji. Office 15 do të mbështetet edhe nga paisjet e ARM-s të cilët do të punojnë në Windows 8, si dhe në paisjet x86/64.

Për më shum informacione për Windows 8 mund të shikoni tek faqja zyrtare Building Windows blog e Microsoft. Në vazhdim keni dhe një video se si Windows 8 do të duket në ARM paisjet./itshqip

VIDEO:

Categories
Lajme

Albo eshte autor në Itshqip.com, i cili në kohën e lirë preferon të shkruaj, është një person i apasionuar pas Teknologjisë dhe Informatikës. Më shum është i përkushtuar për Sigurin në Internet, më saktësisht sigurinë në faqet e internetit dhe softuerëve.

RELATED BY