Galaxy S5 me AppStore të veqantë për fëmijë

Nëse keni fëmijë të cilët qdo herë ua marrin pajisjen tuaj të mençur telefonike, atëherë ju mund t’ia dërzoni pa problem atyre pasjisjen tuaj pasi që tani Samsung ka...

Samsung me AppStore të veqantë për Galaxy S5Nëse keni fëmijë të cilët qdo herë ua marrin pajisjen tuaj të mençur telefonike, atëherë ju mund t’ia dërzoni pa problem atyre pasjisjen tuaj pasi që tani Samsung ka krijuar një AppStore të veqantë për fëmijë.

Pra, tani ju mund të përdorni këtë dyqan edhe kur pajisja juaj është në ” Kids Mode “, e cila është një mënyrë që duhet aktivizuar kur fëmijët tuaj janë duke përdorur pajsijen tuaj.

Ky aplikacion është zhvilluar vetëm për fëmijë, por këta fëmijë në do kenë aksesë në shkarkimin e lojërave si Grand Theft Auto ose ndonjë lojë të tillë, fëmijët tuaj mund të shkarkojnë vetëm lojëra të cilët janë të përshtatshme për ta dhe që janë dispozicion në këtë dyqan aplikacionesh./itShqip

Categories
Gaming

Arsimi është autor në portalin ITshqip, ku shkruan rreth informatikës dhe zhvillimeve që ndodhin në fushën e teknologjisë. Është i përqendruar më shumë në industrinë e telefonave të mençur dhe sulmet që ndodhin në internet. Ndiqe në : Facebook | Twitter

RELATED BY