God of War III Remaster së shpejti në PlayStation 4 (Video)

God of War tani ka dhjetë vjetorin dhe Sony është duke e festuar atë me lansimin e lojës God of War III Remaster në PlayStation 4. Të gjithë adhuruesit...

God of War III Remaster së shpejti në PlayStation 4

God of War tani ka dhjetë vjetorin dhe Sony është duke e festuar atë me lansimin e lojës God of War III Remaster në PlayStation 4.

Të gjithë adhuruesit e serive të lojës  do të jenë në gjendje të përjetojnë pjesën e tretë gjigande të serisë në PlayStation 4 me pamjen e mahnitshme që ofron kualiteti 1080p. Përveç përditësimeve në grafikë, Remaster sjell edhe funksionin photo-mode, i cili iu lejon të ndalni lojën dhe të rregulloni këndvështrimin e kamerës si dhe të shtoni ndonjë filtër tjetër për të krijuar foto të cilat mund ti shpërndani më pas online.

God of War III do të jetë në dispozicion më 14 Korrik për 39.99 dollarë./itShqip

Categories
Gamingtoplajm

Arsimi është autor në portalin ITshqip, ku shkruan rreth informatikës dhe zhvillimeve që ndodhin në fushën e teknologjisë. Është i përqendruar më shumë në industrinë e telefonave të mençur dhe sulmet që ndodhin në internet. Ndiqe në : Facebook | Twitter

RELATED BY