Google Drive me strukturë të re të çmimeve

Google tani është duke ofruar hapsirë shtesë në shërbmin Google Drive me çmime më të përballueshme. Zbritjet janë vërtet më të favorshme dhe që tani Google Drive ofron 15...

Google Drive me strukturë të re rreth çmimeve

Google tani është duke ofruar hapsirë shtesë në shërbmin Google Drive me çmime më të përballueshme.

Zbritjet janë vërtet më të favorshme dhe që tani Google Drive ofron 15 GB hapsirë falas. Nëse ju nevojiten 100 GB atëherë duhet të shpenzoni 1.99 dollarë në muaj, për 1 TB duhet të shpenzoni 9.99 dollarë në muaj dhe 100.00 dollarë në muaj për 10 TB. Po ashtu, tani është e mundshme të bleni edhe mbi 10 TB hapsirë.

Nëse dëshironi të ndërroni planet sa i përket hapsirës së akumulimit të të dhënave, atëherë krijoni një llogari në Google duke klikuar në linkun e mëposhtëm./itShqip

Categories
Web

Arsimi është autor në portalin ITshqip, ku shkruan rreth informatikës dhe zhvillimeve që ndodhin në fushën e teknologjisë. Është i përqendruar më shumë në industrinë e telefonave të mençur dhe sulmet që ndodhin në internet. Ndiqe në : Facebook | Twitter

RELATED BY