Google ka një lojë të fshehur

A e dini se Google ka një lojë të fshehur? Këtë lojë mund ta luani atëherë kur nuk keni qasje në internet, bëhet fjalë për një lojë shumë të...

trex

A e dini se Google ka një lojë të fshehur? Këtë lojë mund ta luani atëherë kur nuk keni qasje në internet, bëhet fjalë për një lojë shumë të thjeshtë, në të cilën ju jeni në rolin e dinozaurusit të njohur ku duhet ti ndihmoni atij që ti shmanget pengesave gjatë rrugëtimin tuaj.

Loja fillon duke shtypur butonin e Space me çka nën dinozaurin shfaqet toka dhe fillon të lëvizë, kurse ju duke shtypur butonin Space përsëri duhet ti ndihmoni atij që ti tejkalojë pengesat. Edhe pse është një lojë e thjeshtë, nuk ka si mos të vijë pa një opsion të hi-score i cili shfaq rezultatet tuaja të mëparshme, dhe përderisa ju jeni duke pritur ta rregullojnë internetin tuaj./itshqip

Categories
Web

Albo eshte autor në Itshqip.com, i cili në kohën e lirë preferon të shkruaj, është një person i apasionuar pas Teknologjisë dhe Informatikës. Më shum është i përkushtuar për Sigurin në Internet, më saktësisht sigurinë në faqet e internetit dhe softuerëve.
No Comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

RELATED BY